2016. augusztus 25., csütörtök

xii.

 Ez a ritka alkalmak egyikének számított, hogy Louis nem Harry lakásán töltötte el az idejét. Ott lett volna, de Liamnek és Zaynnek randiterve akadt ma estére. Amely igen, alapvetően nem befolyásolta őt, de mégis csak; hiszen Liamnek muszáj volt felügyelnie az unokatestvére macskáját egy hétig, mialatt ő néhány fontos üzleti ügy miatt elutazott; és szóval most otthon volt, a kanapén, amelyen tudta, hogy szexeltek már; egy dagadt, narancssárga macskát bámulva, amely még csak hátraszaltót sem tudott vagy ilyesmi. Úgy nézett ki, Liam unokatestvére nagyon ragaszkodott a kis dologhoz habár, szóval, oké.
 A csatornákon szörfölt végig, már rég feladott minden TV sorozatot, amelyet előzőleg nézett, mert tényleg, nehéz felzárkózni száz különböző epizóddal, és Harry fontosabb, szóval, tök mindegy.
Talált valami TV-műsort, amely macskákról szólt, és bekapcsolta, felkapta a duci dolgot, amely igazából egy macska, és arcát a képernyő felé irányította.
-- A családod! -- ordította Louis, merthogy az ordítás valamiféle olyan helyénvaló dolognak tűnt a jelenlegi helyzetében. De aztán a macska nyivákolt, és egy vágás lett a kisujján, így úgy döntött, hogy utálja a macskákat. Nagyon.

 Bekapta a kisujját, visszafeküdt a kanapéra, pontosan akkor, amikor a telefonja rezgett egyet. Odanyúlt, majd realizálta, hogy Harrytől jött, azután szintén rájött, hogy ez volt az első alkalom, egész nap, amikor Harry üzent neki; és rögtön aggódóvá vált, bepötyögte a telefonja jelszavát, hogy lássa az sms-t.

ez jó visszafizetésnek? x

És-és, ó.

Louis rágta az alsó ajkát. A kép a telefonján zavarbaejtő nyöszörgésre késztette, szemei lassan végigszántották a kis képernyőt. Nem tudta, hogy lélegzett-e egyáltalán.
Harry csintalan kis feneke tűnt ki: a tejes félköröket finom selyem takarta el, amely tökéletesen körbeölelte az alakját és a krémes színű csípőjét. Bazdmeg. A segge fantasztikusan nézett ki. Obszcén és abszolút fantasztikus.
 Gyorsan bepötyögött egy választ, miközben az ajkát rágcsálta és csak, bazdmeg.

Küldve Göndör:)-nek: még jobb is. basszus annyira jól nézel ki.

 És Louis nem úgy értette mindezt, hogy utána a melegítőgatyája a bokáinál kössenek ki, és hogy a farka kemény legyen, meg felhevült a kezében; de ez történt, ahogyan a képet figyelte. Végignézett Harry sápadt bőrén; minden puha markolnivalóján és szemrevaló formáján. Harry kis feneke úgy nézett ki, mintha speciálisan nem máshoz tervezték volna, csak ízléses kis bugyikhoz, amelyek illetlen vonalakat nyomnak a bőrére és csak, basszus. Louis annyira kemény és Harry annyira szép volt.

Átkozott, bassza meg.

Kapva Göndör:)-től: az új játékomat használom x

 És istenem, Louis nyögdécselt, behunyta a szemeit, és gyorsabban pumpálta magát. Még csak gondolni sem tudott az utolsó alkalomra, amikor ennyire keménnyé vált. Főleg ilyen gyorsan, jézus. De nem volt képes a testét hibáztatni, amiért egy tizenhat évesként viselkedett, mert basszus. Bugyik és a vibrátor és Harry.
Kibaszott szemérmetlen.

Küldve Göndör:)-nek: igen? remélem rám gondolsz

 Nem gondolkozott azon, mi folyik ebben a pillanatban, mi történik közöttük. Nem gondolkozott azon, mit jelent ez az egész, mert abszolút nem tudott. Minden, amit tett csupán, hogy végigsimította hüvelykujjával a pénisze nyílását, azután beharapta az alsó ajkát, hogy megállítsa magát a nyögéstől, ahogyan kezével gyorsított a tempón. Harryt képzelte el: szétterpeszkedve az ő csinos ágyán, a díszlámpáival, amelyek egy gyönyörű színt vetnek rá a gyöngyszerű bőrére, és ott csíkokban izzad. A bugyija oldalra van tolva, hogy helyet csináljon egy rózsaszín vibrátornak, amin bassza magát, kis hangok szöknek ki epres ajkai közül, és Louis tudta, hogy mélyen benne süllyedt, mielőtt egyáltalán el kezdte volna.

Kapva Göndör:)-től: mindig azt teszem. x

 És egy kedves képet csatolt hozzá: egy pink vibrátor ékelődött be Harry ajkai közé, a szemeit bezárta, az arca behorpadt, miként feltehetőleg azt szopta. Az ajkai egy harsányan piroslottak a világos rózsaszín ellen, és Louis képes volt látni a sárga díszlámpa fényét az arcán, egy halvány pirulással együtt, és Louis, istenem, ő odavolt.
Nem tudott... Nem is tudott visszaírni, szóval gyorsan beütötte Harry gyorshívóját, és pillanatokkal később meghallott egy légszomjas nyögést a hangszórókon keresztül, és ő visszanyöszörgött válaszként.
-- Bazdmeg Harry, te annyira... Én annyira... -- szakadt meg mondandójában, kissé keményebben szorította kezét az alaplaphoz, és képes volt hallani egy apró zihálást a telefonvonalon keresztül.
-- Louis -- nyögte ki Harry, zihált, és Louis hallotta a gumi és sikosító hangjait, és rögtön tudta, hogy azzal tágítja magát. -- Mindez neked.
Louis félrenyelt, magasan és rendesen torkában, hagyva, hogy a nyögés elhagyja az ajkait.
-- Annyira jól nézel ki Harry, annyira csinos vagy. Basszus... -- És Louis tudta, hogy túlságosan is gyorsan pumpálta a kezét, és hogy Harry valószínűleg hallotta is azt a telefonhíváson keresztül, de ő annyira kemény volt; szivárgott a pénisze csúcsán és ott sötét színben felhevült. A gyomra kavargott, és rendkívülien, kibaszottul közel volt, nem tudta abbahagyni sem. Mert Harry nyüszítései szörnyen buzdítóak és szépek voltak, ahogyan szétkente az előváladékot, amely a farka végéből csöpögött.
-- Kaphat- egy másik képet? -- lehelte, szemei be-bezárultak, miközben hallotta Harryt apró hangokba fulladni, amelyeket valamiféle formájának könyvelt el az "igen"-nek.

 Egy pillanat múlva kapott egy képet Harryről, amin a hátán feküdt, a lábait felemelte, és a vibrátor félig kint volt a seggéből, ahogyan azon baszta magát, farka a bugyija tetején kidudorodott, egy éles vörös a bársony rózsaszín ellen, és összesen, amit Louis képes volt kinyögni az egy csomó "Basszus-... Annyira szép... Harry... Ó", mielőtt az öklére nem élvezett volna, miközben Harry nevét nyögdécselte.
Remegett a kanapén, röhejesnek és boldognak érezte magát, ahogyan a levegője szakadozottan és egyenetlenül távozott ki, a szemei nehezeknek tűntek és állkapocsa megereszkedett. Hallotta Harryt, miként végez néhány idővel később, az ő nevét nyüszögve. Louis soha sem akarta hallani a nevét máshogyan, csakis Harry ajkairól. Nem máshogyan, soha.
 Ott volt egy apró kuncogás a telefonhíváson keresztül pillanatokkal később, és Louis nem tehetett róla, de ő is nevetett, érezve a szívét felgyorsulni; és elgondolkozott, hogy vajon most jött el-e annak a megfelelő ideje, hogy elmondja Harrynek: egy ideje szerelmes belé. Ellene döntött, mert Harry küldött neki egy képet a gyomráról, amely spermával bekenten díszelgett.
 Bazdmeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése